۱۳۹۹ جمعه ۱۴ آذر
.
قدردانی از کارشناسان فعال در اجرای فاز اول پیاده سازی سامانه گلستان پژوهشی

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان، از زحمات خانم شرکا و آقای کاشانی کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی، در اجرای فاز اول پیاده سازی سامانه گلستان پژوهشی تقدیر نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews مراسم قدر دانی از زحمات خانم شرکا و آقای کاشانی با حضور اعضای شورای مدیران حوزه معاونت پژوهشی در دفتر دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.

متن تقدیر نامه صادره از سوی رییس دانشگاه به شرح زیر است:

با سلام

مدت ها بود که اصلاح سامانه ثبت سوابق علمی و پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه به همراه ضرورت تغییر سامانه و بهره گیری از سامانه ای با قابلیت های بیشتر برای کاهش مراجعات به حوزه پژوهشی، امکان برقرای پیوند با سامانه آموزشی، صرفه جویی در زمان برای ثبت و بهره برداری از سامانه و امکانات مربوطه از سوی اعضای هیات علمی و همچنین امکان گزارش گیری با کیفیت های متفاوت و متنوع توسط مدیران دانشگاه، ضروری تشخیص داده شده بود. بدون شک انجام این مهم (تغییر سامانه و انتقال داده ها) در کوتاهترین زمان با عنایت به حساسیت و اهمیت موضوع، نیازمند تلاش مضاعف و صرف وقت و دقت فراوان بوده است.

لذا مراتب تشکر و قدردانی خود را از زحمات و تلاش‌های جنابعالی به جهت اجرای فاز اول پیاده سازی سامانه گلستان پژوهشی ابراز داشته امیدوارم فاز دوم تکمیل سامانه مربوطه نیز هر چه سریعتر آغاز و با همت شما و دیگر همکاران محترم، شاهد حذف پرونده ها و مستندات فیزیکی برای ارتقاء و تبدیل وضع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه باشیم.

سلامتی و بهروزی شما را از درگاه خداوند یگانه آرزومند است
تاریخ: